Dešťové kapky
Dešťové kapky ve vlasech
Hrají podivnou píseň
Jež hlasům bere dech
Zahání tichou tíseň
Z noční oblohy
A temných oken
Ze stínů za rohy
Pomalým krokem
Vychází hvězdy
Poutníkům vstříc
Z šepotů něžných
Dech k dechu svic
Dlaně se hřejí
Na hebkém těle
Hvězdy se smějí
Svítí tak směle
Do oken, do snů
Milencům do očí
Čekají, až svět
K ránu se otočí...
Komentáře (7)
Komentujících (7)