Magické M
Anotace: ..hravá aliterace... :)
Magický moment milování
V měsíční mlze mraků
Myšlenky smyté znenadání
Mátožně motají se v prachu
Magické minuty omračují
Mosty za sebou pálí
Milenci v mechu měkce plují
Mramorem těla halí
Mozaika mraků zvolna mizí
Městu v mocné magii temna
Múzy plody své vášně sklízí
Myšlenka zbyla jenom jedna…
Komentáře (2)
Komentujících (2)