Okamžik bolesti
...
V jediné vteřině
v té opravdové chvíli
kdy chloupky na klíně
se slasti vystavily
tvé oči v řece mé navždy utopené
prosily o něhu
ne ne ne ne ne ne!
Jak dýka do anděla
jak srdce v těle draka
má ruka prováděla
kouzla všelijaká
pak zjihlá
usnula jsi
zbyly mi tiché noci
a
čtyři třpytné vlasy
jak pstruzi
stříbrobocí
...
Komentáře (3)
Komentujících (3)