Dávání
Dávání
Líbá mou šíji, ústa, hladí ramena
Stébla trávy lehce se zvlní
Svoji touhu vtiskne mi do těla
Motýl ulétá a stébla se kloní
Divoké trávy a sedmikrásky
Mísí se s vůní lásky
Těsné objetí, spojené dlaně
Horký dech, myslí teď na mně
Něžně a dychtivě mé tělo zblázní
Dává mi v odpověď vášeň svou s bázní
Přečteno 930x
Tipy 3
Poslední tipující: Jaromila
Komentáře (4)
Komentujících (4)