Já a Ty
Já a Ty
Tvůj modrošedý klid pod obočím
zdá se být sopka nečinná,
podívám se a ještě chvíli mlčím
a pak tě oslovím
Pojď a dotkni se mě
nech se zmámit podzimem
z léta ještě teplá země…
Uvítej hroty ňader,
dotkni se mých půvabů
Objev nitro plné jader…tak pojď…
Modrošedý klid naráz potemněl
Setkává se s mými blesky
Náhle je tu jedno tělo ze dvou těl
A bouří překvapené mechy
ztrácejí pozdní pel
a tlumí dlouhé vzdechy
přijímajíc otisk těl
Komentáře (3)
Komentujících (3)