Kaštany
Sny jsou napsaný,
Už kvetou kaštany
Déšť jim do listů padá
Dlaně vpletené
V tělech změněné
Noc si oblaka střádá
Láska pod polštář
Schová svatozář
Budeme čistí, nazí
Smutky v potocích
Slunce utopí
Dávno minuly mrazy
Sny jsou napsaný
Kvetou kaštany
Polibky nasypem světu
Dveře zavřeme, lásku vezmeme
Tak řekni tu správnou větu
Komentáře (3)
Komentujících (3)