V Praze...
Řeky si copy upletou
Stromy učešou listí
V očích pomněnky rozkvetou
Do dlaní půjčí štěstí
Svedené, zmámené
Vonící jarní nocí
Jen hvězdy v dálce zasněné
Houpou se směle v bocích
Do rytmů tichých slov a vět
Napsaných stříbrnou tuší
Na těla, jejichž celý svět
V srdcích do ticha buší
Pak noci dána napospas
Ztracena v mléčné dráze
Najdou své dlaně a svůj hlas
Dvě smělá těla v půlnoční Praze
Komentáře (1)
Komentujících (1)