Jak obejmout měsíc?
Jak obejmout měsíc?
Tělo tak bílé, až do očí pálí
Snad schoval se v lesích
Kde něžné chvíle na mechu tály
Jak natrhat hvězdy?
Stříbro všech mraků, nebeských očí
V dlaních jsme stiskli,
Zbaveni strachu uprostřed noci
Přec jsme objali lunu
Vpletenou v kadeřích, s labutí šíjí
Nebe doteky plnu,
Nemohl to být hřích, jen dvě srdce bijí
Komentáře (3)
Komentujících (3)