Naplněna
v perutích abstraktnosti našich těl
kapka po kapce
silnicemi řas proudí něhy
dotknout se lehce
krásy těl
on chtěl
když slunce zapadá
ona půvabná
a hříšnost pase se do syta
sálavé plameny v obzoru planou
vzpomínky na ten chtíč
krásné se stanou
Komentáře (3)
Komentujících (3)