Čti svá písmenka
Anotace: čtení jako milování, milování jako čtení
čti má písmenka
óóó
jen čti
hltej, pluj, odhaleně,
aby také každé písmenko
vplulo do svého zákoutí citu
tvého těla, duše
a rozehrálo
harmonickou rezonanci
skvostné něhy
v živoucí gradující vibraci
do extatického třesku penetrující exploze
v okamžiku spojení
s nejmocnější a věčnou
energií stvoření
čti má písmenka
odhal se
miluj se s nimi
jsou tvá
neomezeně
s přijímající něhou
a bezmezně žádostivou touhou
si je přikládej na nejcitlivější místa
hlaď se
ještě
ještě
pohlť se s nimi
ještě
a
ještě
dokud nepřijde vrchol
miluj naplno
stvoření
stvoř
úchvatné milování
Komentáře (2)
Komentujících (2)