Kouzelník
Je jako kouzelník,
Šaman, pán iluzí,
Jenž v ženách vampíry
Za noci probouzí
Saje krev hořící
Z těl plných něhy
Pak foukne do svící
Přeskočí břehy
Ztratí se mávnutím
Kouzelným gestem
Jen tělo labutí
Pobledlé steskem
Bez krve, bez křídel
Skanulé v prachu
Magie hříchu těl
V mozaice strachu…
Komentáře (5)
Komentujících (5)