Jarní nálady
Anotace: Jako dva obrazy ve tmě spolu v jenu osobu splyneme...
Když noc ještě není pozdní
a nám se nechce spát,
jdou na nás nálady jarní,
šeptáš nechci se už bát.
Pak jako dva obrazy ve tmě,
spolu v jednu osobu splyneme,
Nevíme kde je nebe, kde země,
ve stínu tmy se jistě najdeme.
Až do světla ranního slunce,
držím tě v náručí a je to krásné,
už nejsem Cidlina bez Chlumce,
najednou vše je mi tak jasné.
Přečteno 711x
Tipy 2
Poslední tipující: capouch
Komentáře (3)
Komentujících (3)