O celibátu
Anotace: Chtíč je daný geny
Jazyk protnut piercingem
Zahalila hostie
V ruce CD se Stingem
Na faráře dosti je
Křtil tu dívku před léty
Boží cestou chtěl ji vést
Teď však rudé má rety
V triku zbraně číslo šest
Po bohoslužbě
když v sakristii schoval kadidlo
to děvče se mu samo nabídlo
on žádnou šanci přec ji nesměl dát
vždyť dvacet let už drží celibát.
Tak ji vyštval z kostela
Netvářil se příznivě
Řek jí to se nedělá
Pak ji nazval hanlivě
Ona s brekem utekla
Nezbylo tu po ní nic
On se s brekem probouzí
Taky touží stále víc
Po bohoslužbě
Když v sakristii schová kadidlo
By děvče nějaké se mu nabídlo
Ač žádnou šanci přec by nesměl dát
Po zkušenosti dal by ji teď rád
Komentáře (3)
Komentujících (3)