Anotace: Umělec bez ostychu...
A Ty jsi zajisté umělkyně, a to nejen slovy ...
(Ale asi jen jeden to ví.)
08.12.2008 00:51:00 | Špáďa
...koncert naladěn do jednozvuku...
po muzikantsku asi hloupost, ale věřím, že moji přátelé mi rozumějí :-)))
12.10.2008 13:38:00 | Lota
Ano je to pěkné,mám manko,budu číst .Jááááááá chci rozebrat písmo šlo by to?
15.06.2006 18:32:00 | takova
Vravela mi jedna deva čo je vraj v znamení LEVA
namiešaj mi whisky
Vo dvoch sa to lepšie ťahá dobre padne táto vlaha
budeme si blízky
Vypijeme čašu vína láska a smäd nevyschýna
večer ani zrána
Vo dvoch sa to lepšie ťahá ležíš pri mne celkom nahá
nechceš zostať PANNA
A keď išla na WC chytil som ju za plece
mám už taký zvyk
Asi budem BÝK
10.06.2006 09:38:00 | Luboško