Anotace: Je to takový pokus o veselou básničku pro zasmání.
nashledanou pane Fráňo Šrámku..jakpak se vám líbila la la la..nic moc extra nebyla.....
byla extra..extra prdlá...je pjekná...
30.12.2006 23:22:00 | Aniška
Moc si to k srdci neber, sice se Ti některé rýmy nerýmujou, ale časem přijdeš na to, jaký správý slůvko dát na konec. Jinak já slyšela na svoje básně taky hafo věcí, ale chybama se člověk učí. Tak snad Ti to půjde dobře. Držim palečky. Jinak básně se píší spisovně, ale to je zase jenom detail. Měj se páčko.
12.06.2006 16:59:00 | Maličký Andílek
já píšu nespisovně přiznávám a taky mi něco uteče ale tady je ten jazyk pokřivenej trochu moc( líbyla, hrádky ). jinak je to jen konstatování za konstatováním. zkus neříkat věci přímo, použít fantazii k obalení slov.
podle mýho je na básni krásný to že to o co jde si lidi jen nepřečtou ale přijdou na to sami.
11.06.2006 22:28:00 | kulishak