Nechtěná
Anotace: Prostě úlet. Hlavně to holky neberte vážně. Stejnak to brzo smažu.
S tebou je sex jako s bohem,
je to těžké dát ti zbohem.
Byla si tak úžasná,
Ale trochu otravná.
Chtela si hned dítě se mnou,
poradit sis nedala.
A tak se nestaneš mou ženou
a na ocet si zůstala.
Komentáře (2)
Komentujících (2)