Zážeh
Anotace: Dlouho jsem se vyhýbal tomuto tématu...
Jedné krve hříchu.
Zádumčivá rozkoš.
Nitro sestry provokuje.
Nemohu!
Bratříčku můj malý,
zajmi duši mou.
Jen tvá pro první šleh.
Vem si mě!
Zbytečná úzkost,
předsudky vyprahlá.
Touha v srdci,
rozkáže!
Komentáře (3)
Komentujících (3)