Anotace: trochu pomotaná noc se sny
Dobrá...a to dost. Osobně bych trochu popřemýšlel nad dvojicí slov: "lepí...lepíš", to mě trochu ruší...
29.06.2006 19:19:00 | skaj
Jednim slovem Nadhera... Hodne se mi libi i nazev..ta zavorka tam, jo tam mne dostala do spravne atmosfery, nez jsem zacala cist. A ty vajgly mne vazne dostaly - v dobrem slova smyslu. Proste pekne.
28.06.2006 19:26:00 | BlackTangerine
Asi trochu chápu tvoje pocity v téhle básni... i když je otázka, jestli někdo může chápat něco tak subjektivního a nekonečně vlastního, jako jsou pocity.Ale líbí se mi to. Občas se na svět dívám podobně.
28.06.2006 18:10:00 | Zubr