Vášnivá...
Vplouváš pod hladinu mého těla
Proud touhy ti v očích hoří
Dech zalyká se vzdechy zcela
Svět stojí a vzduch proříd
Stíny na stěnách tančí tiše
Spojené světem žhavých svic
Polibky spadly na zem z výše
Kůže už nezná rub a líc
Komentáře (3)
Komentujících (3)