Chci se s Tebou milovat
Anotace: Milování je jako zrání.
Obloha se mění podle přání,
život začal nové lekce brát,
zas už nemám nikde stání,
chci si s Tebou milovat.
Pohladit Tvé krásné vlasy,
zlíbat Tvoje ramena,
rozvlhčovat Tvoje krásy
a hladit přitom kolena.
Pomalu se tulit a hřát
a chvíli dráždit Tvoje vnady,
udělat Ti co si budeš přát
přece od toho jsem tady.
Měnit styl a techniku,
být uvnitř na chvilenku,
líbat Tě kolem pupíku
a mít Tě za milenku.
Přečteno 3141x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Robbertos2
Komentáře (4)
Komentujících (4)