Magie noci
Magie noci
Nocí vzdálenou sotva na dotek
v ústrety lehkou chůzí baletek
si půjdeme
a
toliko sebe ptám se
zdali nepatrným kouskem něhy
víš
tím slůvkem co nezná břehy
mě uvítáš
či z plamínků touhy a fantazie
ornamenty vykouzlíš v duši ženy
…tak jemně…
že pocit ohně v tělech
vlídně pohasne
tak řekni…lásko…jak
Přečteno 1166x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Puck, Holis, Churry, Isobel
Komentáře (4)
Komentujících (4)