Anotace: Každý muž je Loudílek. A když ne, tak je Loudil.
Skaj - no znáš to, jsem zoufalec a tak píšu kam se dá. My "umělci" jsme pomatený. Jdu dělat dřepy, to mě srovná :-)
15.07.2006 09:55:00 | smudlinek
"...opäť nesklamal To sa ti to píše, keď n e m á š talent" *L.V.
"...Musím sa omluvit že som ťa hodnotil ako talent
Ty si skvelý profesionál. Sú to skvelé skvosty.."* L.V.
Hele šmudlíne, tak nějak to vidím taky, tak proč sem furt píšeš, když jsi na tom takhle blbě ? :-))
15.07.2006 09:32:00 | skaj