Spermie si užije:))
Anotace: Mno:)))no cement:))
když banda miliónů malých mršek
dík prožitku dá v šanc svůj krček
to se ti to tetelí
když sexuješ si v jeteli
jen ať potvůrka nezdrhne
když gumička se protrhne
neb za malou chviličku
čekáš třeba holčičku
...ještě že ne kočičku:)
Komentáře (3)
Komentujících (3)