Zapojen...
Anotace: lehla si kočka na polštář, co uděláš?
tančíš
mým májovým nebem
toužíš
jen polibek jeden
zkoumáš
zákoutí mé duše
touláš
prsty hebkostí mé kůže
vzdycháš
vášnivou touhou opojen
usínáš
vždy nadmíru spokojen
vstávej, chci ještě...
Komentáře (4)
Komentujících (4)