Anotace: ..nevím co k tomu napsat, zkuste si přečíst moje předchozí básně o lásce a z tý mozaiky se pak dá dost dobře složit vývoj tohohle vztahu..
děkuji za nabídku k přečtení, nelitovala jsem toho, je to napsáno dobrým stylem a je to prostě nádhera, co víc dodat...
31.07.2006 01:44:00 | Agnesita
Tak to mi čteš docela z duše, zažívám téměř denně, vyklouznout z toho kolotoče je opravdu těžký:-), ale zas to jako vše dobře dopadne a bude líp!
24.07.2006 21:12:00 | grázlík