Anotace: ...
Pár takových básní a člověk po jiném netouží. Jen po tom, o čem ty tady píšeš.
06.11.2006 19:40:00 | Terakota
ahoji :)
je krásňoučká. myslím, že se ti opravdu moc povedla. abych napsala pravdu, já za sebe nemám co vytknout :)
měj se krásně
pajky
31.07.2006 15:54:00 | Zamilovaná do nezamilované doby