Milostná-2
I když tě moc neznám
tak tě mám fakt rád
Určo jednou poznám
chci si s tebou hrát
Pohladit tě po tvářičce
pusinu dám své žělvičce
Ručky jako samet mám
hned pohled jeden dám
Bude svůdnej
bude hezkej
Bude můj
pak budu jenom tvůj
Kdyby něco...řekni stůj!
stačí málo,nic předtím neslibuj
Uvidíme,co se stane...
třeba sex? ba ne :-)
Komentáře (2)
Komentujících (2)