Zamilovaná žena
Žena, která miluje muže,
je jako pana, je jako svinutá růže.
Dotekem něhy se rozvíjí její lístky do široka
a mužská touha po nich zvolna stéká.
V závrati běží nahoru a dolů,
když vrcholy dobývají spolu.
Pak semkne svoje okvětní lístky v rudý květ
a ti ostatní mohou jen závidět.
Komentáře (0)