Zmatená
Po tváři jak kapky,
Nechat prsty stékat,
v němém úžasu.
nad Božím dílem.
Krásno k zalknutí,
Rozechvěle,
tlukot srdce sílí.
rty mé ruce líbají.
Hladit Tvé břicho,
Planinu života,
zanechat stopy nehtů.
zaryté do těla,
Prstoklad vášně,
Palčivé rozkoše,
v slepou zář.
noční čas promění.
Komentáře (0)