***
Anotace: tak trochu lechtivé
Roztrha sis tanga,
tu šňůrku, to málo,co drželo při sobě.
Odkrýváš svoje já
a já – teď už jsme dva-
co toužíme po Tobě.
Jsi krásná,
když máš v očích divočinu
a pouštíš ke mě blíž svý koťátko,
já doufám, že si v tobě odpočinu,
ulevím si nakrátko.
Roztrhla sis tanga,
tu červenou nitku,
která schovávala pahorek
jemných pampelišek
pojď ukázat mi svět svého tajemství
svět nebezpečných pádů a výšek.
Komentáře (1)
Komentujících (1)