Anotace: Chtěl bych Tě jako kluka postříkat, Múzo!
I don't understand:) Je to dost zamotaný, ale co já vím, jsem jen malá bláznivá
19.09.2006 17:53:00 | Katitek
Musím souhlasit s těma dole. :o) Možná je to taky tím, že jsem to přečetl jenom jednou, ale to už je moje chyba...
19.09.2006 09:42:00 | Mors
... poněkud napřeskáčku ... Absinth sice piju ... ale ...
... ani tak, .....
.......nevím z kterého konce .... rozplétat ...
18.09.2006 15:06:00 | HarryHH
Vidím v tom hodně myšlenek, ale nějak mi unikají. Chtěl jsem se tím proplést, ale zabloudil jsem.(předpokládám, že bez této informace bys se i obešel, ale alespoň víš, že si to přečetl někdo, kdo tomu nerozumí :-)
08.09.2006 09:09:00 | smudlinek