..predátor..
..zas jako pavouk své sítě snováš
chceš si mě chytit..stále a znova
chceš si mě smotat..(nejspíš máš hlad)
..až se to stane..koukej mě sát..
..zas jako šelma své zuby ceníš
chceš si mě najít..úniku není
chceš po mě skočit..(lačnost máš rád)
..až se to stane..koukej mě rvát..
..zas jako hroznýš napjatě čekáš
chceš si mě lapit..kůži svou svlékáš
chceš si mě stisknout..(to má svůj klad)
..až se to stane..koukej mě žrát..
Komentáře (6)
Komentujících (6)