Anotace: Je to jen takovy pokos snad se to nekomu bude líbit jeste to nejspis budu předelávat ale to bude az bodle ohlasu.
Hrubka tam je a taky nějaké překlepy ;-) Co se obsahu týká, námět je k diskuzi - asi by Ti k tomu víc řekly holky, ale zpracoval jsi to tak trochu (na můj vkus) syrově. Jako by "se s tím nemazlíš" a jdeš rovnou na věc. Dej jí chvilinku času v milostné předehře a uvidíš, že se to vyplatí ;o)
14.09.2006 16:19:00 | G.P.
Určitě bych zapracoval na rýmech hlavně v obohacování slovní zásoby. Jo a myslim, že tam byla gramatická chybka. Jinak jen tak dál!
14.09.2006 13:52:00 | Smilník