Prozření
Anotace: Jako povídky se dají napsat básničky s pointou
PROZŘENÍ
Pulzoval mi dlouho během práce,
když jsem na lasturky myslel.
Na záchodě, když skončila moje masturbace,
ňákej fógl mi do prdele mizel.
Měl jsem vždycky zato, že jsem z 90 procent normální.
Vůbec mi to nevadílo, že jsem vlastně BI.
Líbil se mi sexík, ač byl anální.
A čekal jsem, až ten chlápek, spermatem mě zavalí.
Zítra na mejdlu to bude swinger, ona a taky on.
A všichni, ať jsme, jací jsme, zažijem spolu pěknej
maraton.
Komentáře (3)
Komentujících (3)