Vlaková erotika
Naproti sedí dívka.
Čte si.
Je hezká od šíje k nohám.
Sleduji ji.
Vypadá nervózně.
Čte si dál.
Zabraná do četby cosi vytahuje ze svého batohu.
Asi kasr.
Ne, je to čokotyčka.
Rozbaluje ji.
Předloktími se dotýká svých ňader.
Mění jejich tvar.
Vkládá pamlsek do úst.
Chtěl bych být tou tyčinkou...
Málem jsem přejel...
Přečteno 780x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)