Anotace: hih...
Každý kouzelníček má své sluníčko a neboj nejsem zas tak smutný.
Víš, vidím věci které moc lidí nevidí.To se takhle nedá vysvětlit, ale na tebe jsem pyšný.Fakt pyšný.
11.10.2006 21:30:00 | kouzelníček
Ach, chtěl bych být jahodou. Čekat trpělivě v mrazáku na ten jediný okamžik …
Hmmm..Stát se ovocným knedlíkem.
Ach jo,Ty nejsi jen krásný člověk, ale i nádherná smyslná žena.
Teď tu sedím a jsem smutně šťastný…
10.10.2006 16:07:00 | kouzelníček
Jahůdkka je ochránkyně jahůdek! To dá rozum :-)
No konečně, děvče, moc dobré.
05.10.2006 07:58:00 | smudlinek