Anotace: Taková miniaturka k pousmání. Kdo se nepousměje, ten mě rozbrečí. A nechtějte mě vidět brečet!
Šmudlínku, Ty jsi prostě takový šašek počmáraný, milý a voňavý svými básničkami :-)
10.10.2006 18:18:00 | Levandule
…a délka básně je úměrná době trvání Tvé tajemnosti, což jí taky vzhledem k obsahu svědčí (snad jsi to pochopil)
10.10.2006 12:52:00 | janewe
Vykukující nožky, ty rád můj pes. :)
Lidi, lidi co to s váma je.
A to je teprve úterý.
10.10.2006 10:49:00 | Mácha