Tiše
Tiše si píše
Na okna mráz
Jen plné číše
Zbořily hráz
Nesmělých očí
Horkého dechu
Sen noci procit‘
Utopen v spěchu
V přítmí se po sté
Nesměle smělá
Hravě a prostě
Našla dvě těla
Dala si duše
Docela nahé
Jak výstřel z kuše
Polibky dravé
Sypou se nocí
Závěje tvoří
Milenci bosí
V nich po pás se boří
Opilí vůní
Slepí a hluší
Topí se v tůních
V dotecích suší
Ztraceni znova
Ne, není to klišé
To tajná slova
Mráz na okna píše
Komentáře (3)
Komentujících (3)