Milenka
Objímá kytaru
Nově i postaru
Milenku s dřevěným tělem
Které se přivine
Na rozdíl od jiné
Pokaždé hříšně a cele
Hladí ji po šíji
Když víno dopíjí
Prsty běhají tak hbitě
Spoutána strunami
Ani se nebrání
Zní teple, čistě a sytě
Dech bídné neřesti
Svál všechna návěstí
Blues odhalil svoji duši
Tóny se přitulí
Dravé rty našpulí
Zbledne part napsaný tuší
Komentáře (5)
Komentujících (5)