Anotace: ...
Mnohdy lepší těch sedm než v životě nic takového.Jsme od přírody "nenažraní" a chceme, aby všechno trvalo věčně. Spokojujeme se tak s tím omezeným málem, co jeden člověk může nabídnout, ale proč si to říkat, když je nám tak nevýslovně krásně...
13.11.2006 22:31:00 | Petit Prince
To je otázka do pranice... Někdy i sedm dní může stačit na celý život, i když člověk celý život bude toužit po tom osmém :-)
13.11.2006 16:33:00 | Jn.s