Tak, jak to jenom jde
Anotace: ... mno... bylo to moc hezký! :o)
Mé prsty zasněně přejíždějí
místa nejtajnější
jsem sama a
chtěla bych být s tebou
chtěla bych tě mít
tak blízko jak to jenom jde
Ruka hladí teplou vlhkost
tam, kde jsi líbal včera
necítím sebe
ale tvoje ústa s polibkem
chtěla bych tě mít
tak hluboko, jak to jenom jde
Vidím tě, cítím tě i když tu nejsi
ta vášeň a touha spalující
otevírá mé tělo dokořán
a já vím že jsem tu s tebou
tělo se zachvěje
ve slastném oblouku
a ústa vydechnou
tak daleko a přece blízko
tak, jak to jenom jde…
Přečteno 710x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
Komentáře (7)
Komentujících (6)