Hříšná..
Hříšná
těla v nekonečnu
spletená
něžnou prudkostí
zmatená
vlnou rozkoše
plují
mrazivým žárem
vzplanou
kapky lásky
spojeny
v plamen jediný
tancem
rtů tlumený
objetím
propletena usínají
..hříšná těla..
Přečteno 1076x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (6)