Anotace: ...možná se v něčem opakuju, ale řekněme, že jsou to variace na dané téma :-)
Díky, Levandule! Držím ti palce, aby všechno vyšlo tak, jak má... Taky doufám, že už brzy nebude muset být nic "na zapřenou"... třeba tam za branou čeká :-)
22.11.2006 08:37:00 | Jn.s
Levandulovko! Už zase??? :-) Co já k tomu teď mám psát? Zase zbývá to obligátní - hezký!
21.11.2006 17:04:00 | G.P.
Uf... tohle znám... naštěstí už není nic na zapřenou v mém životě, tedy téměř nic... ještě Ona neví, že se máme rády s jejími holkami...
A přelom roků rozhodne, už se nebude udržovat papírový vztah, už bude jen ten náš, skutečný...
Moc Ti to také přeji (ovšem, jestli o to stojíš... někdo to takhle právě chce...)
Krásná báseň :-)
21.11.2006 16:21:00 | Levandule