Anotace: Je to pohádkový příběh, psaný na objednávku pro Šmudlinka... (aby nezáviděl mým dětem ;-))
Ó díky, díky, díky. Co bych pro Šmudlu nespáchal, že :-) A na pohádky, to já jsem kabrňák ;-)
22.11.2006 08:06:00 | G.P.
Budiž mi přáno! Sice zase "jenom" sen, ale dobrý :-) Jak jsi to věděl s tím nočníkem? To mi tam narafičil Toník(synovec). Byl prázdnej, uff!
Moc děkuju za pohádku. Těším se na spánek.
22.11.2006 07:29:00 | smudlinek
Jo, taky mě pobavila. Jsem zvědavá na obdarovaného, až sem zavítá... a doufám, že půjde ještě do té předchozí :-D
21.11.2006 22:53:00 | Levandule
Docela jsem se pobavila :)
A děkuji za komentář k mému včerejšímu "výtvoru"
Já se naučila brát život pánů muzikantů sportovně (ono ani nic jiného nezbývá, že)
Krásný večer :)
21.11.2006 18:23:00 | Aro