Kde ty starý časy jsou...

Kde ty starý časy jsou...

Anotace: nevěděla jsem kam to zařadit, sex, srandovní(i když to moc srandovní není, spíš taková smutná, i když asi běžná ironie osudu)

Tajemství ohanbí
Skutečně dnes zahanbí
Jen ty největší puritány
A proto odhalme svá tajemství
Obsažené v něm
Odhalme své hájemství
Neskutečným snem...

...Láska proudí mezi námi
Tvoje nehty, tvuj dech
Klacky ryjící do zad
A tlející mech
Radši nevyprávět...

Potom ta chvíle ticha,
Než si stihneš ukrknout
Vášeň nikam neutíká
Jen kdyby tu nějaká byla.

Smutek proudí taky, taky
Kouty naší postele
Odpočítávám hodiny dny
Kdy mě jinam zastele
Autor EsteeG, 22.11.2006
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel