Gigolo a nesmělá zákaznice
Mladý muži, kolik berete za to… no…
-„Tisíc padesát!“
Cože? Neslevil byste?
-„I slevil,ale to už pak nebude ani stát“
To nevadí, kolik stojí šimrání?
-„šest set pade bez daní“
Tak jo, to by šlo. Přijdete dnes ke mně?
-„ Přijdu, všechno to je v ceně“
Budu ráda, když mě pošimráte lesík s pahorkem.
Pohladíte cumlátka i s rozkrokem.
Pak podle úmluvy vytasím prachy,
když s tím sexem děláte takové tlaky.
Komentáře (3)
Komentujících (3)