Léčka
Byla to léčka
Hmm, ale zatraceně hezká
Uprostřed noci, past plná touhy
Těla se leskla
Tak pevná a hebká
Ztratila ostych, vždyť den byl tak dlouhý
A město smutné
Do mdlob opilé mlhou
Jen teplé dlaně jinovatku sají
Víno je chutné
Když pije se ve dvou
Beztížné stavy pak není třeba tajit...
Komentáře (0)