Andělé
Anotace: když je ten advent....
Andělé ve sněhu nazí
s mokrými křídly z plyše
opilí láskou se plazí
v podbřišku svědomí hryže
Možná tak anděly znáte:
šaty se na těla lepí
ztuhlé jsou bradavky svaté
myšlenky čisté jak děti
Když si to v průchodě dávají
tisíckrát a zase znova
jediné jméno vzývají
svého dobrého boha
Přečteno 568x
Tipy 1
Poslední tipující: septemberSax
Komentáře (1)
Komentujících (1)