Nezkušená
Já jsem dívka nezkušená,
tak mám z chlapců trochu strach.
Přesto ale moc mě láká,
co skrývají v kalhotách.
Do sexschopu zaskočím si,
tam prý mají onu věc.
Na pultu jich řada stála,
až mě s toho jímal děs.
To je hrůza, milí zlatí,
co já jsem tam viděla.
Tohle kdyby chlapci měli,
vdávat bych se nechtěla.
Velký, malý, tlustý, tenký,
bylo jich tam trochu moc.
Přesto jsem dva zakoupila,
vyzkouším je dnešní noc.
Přečteno 998x
Tipy 23
Poslední tipující: mkinka, Koala, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Frr, mirecek, tato22, PIPSQUEAK, 4LJFilip, KockaEvropska, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)