Klitoris
Anotace: Malý, ale důležitý
Poštěváčku, malý ptáčku, ty jsi k milování,
kousek těla moji milé, hodný k zulíbání.
Něha ta tě probouzí, vzrušení vždy dodá,
vášeň potom vítězí, milá se mi oddá.
Díky tobě, maličký, za překrásné chvíle,
které jsem si vychutnal v lůžku u mé milé.
Mít tak místo jinačí, věř mi na mou duši,
zlatem bych tě ověnčil, ať ti to víc sluší.
Přečteno 1127x
Tipy 11
Poslední tipující: Koala, jenommarie, Frr, mirecek, tato22, PIPSQUEAK, 4LJFilip, Krahujec
Komentáře (3)
Komentujících (3)